Manik Polkadot


Entries About Linkies Stuff


I'm Me

Assalamualaikum =D My name is Ezze ,the owner of this CuteBlog. Never forget to follow and NEVER forget to Pray 4 Gaza k ?


Jerit Sini!

Soalan ?


Nak tanya apa2 ? Tanya kat sini ! InsyaAllah ana jawab =)
Credits!

99%re-edited by: Ezze
Header: Ezze
Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   

Lagu Blog


Muzy Fever ?

Assalamualaikum Sekalian Umat Nabi Muhammad S.A.W =)

Kaifa Halukum ?
Ana Bikhair , Alhamdulillah .

Pernah dengar tak Pasal M.U.Z.Y ?

Penah kan ? Tahu tak muzy nie apa ?
Muzy nie , sbnrnya , rgkaian utk edit2 gambar , lukis , Hias QUOTE2 , dan mAAcAAAm2 lagi .
Antuma sumer penh bukak tak ? Kalau tak penah jom register kat sini ,  Muzy


Ermmm .. mula2 , gigit2 bibir jugak , sbb baru lagi kan ? Bila NEW , otak kita akan try sesuaikan diri dgn keadaan kan kan ? Tapi , lelama org laa , Dah phm Pic Monkey , Photo Quotes , Brushes sumer tu . 








Skrg , ana nak tunjuk kat korg gmbr2 dia k ,





Ana kira2 , semua apps dia ada 31 . Byak kan ? LPS ni ,  antuma bolehla try.
Buat la kata2 hikmah ke , edit gegmbr kee . =)


0 Ulasan:

Catat Komen

Hyee , kalau sudah baca , meh sini
Ok , korg nak tulis apa2 ? Tulislah komen ~
Komen anda amat dihargai .
Sekian Time kASIH . Tenkiu !


Older Post | Newer Post

Catat Komen

Hyee , kalau sudah baca , meh sini
Ok , korg nak tulis apa2 ? Tulislah komen ~
Komen anda amat dihargai .
Sekian Time kASIH . Tenkiu !