Manik Polkadot


Entries About Linkies Stuff


I'm Me

Assalamualaikum =D My name is Ezze ,the owner of this CuteBlog. Never forget to follow and NEVER forget to Pray 4 Gaza k ?


Jerit Sini!

Soalan ?


Nak tanya apa2 ? Tanya kat sini ! InsyaAllah ana jawab =)
Credits!

99%re-edited by: Ezze
Header: Ezze
Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   

Lagu Blog


Header Shabby Bangat !

Hyee ! Korg pernah dengar tak pasal Shabby Blogs ? Tak pernah ke ?
Orait ! Inilah Link nyaa = SINI

Shabby Blogs ni , blog org puteh . Tapi , org puteh nie , dikira agak baik lah , Dia bagi org buat header free , Kan ? Kira baik lah ! Tutorial kali ni , Ezze tujukan pada org yang tak ada photoshop , tapi nak cuba buat header sendiri . Header2 dia tak berapa lawa lah , Kalau korg nak jugak ,

Bukak link nie = Shabby Header =D

Okay ! Kalau korg nak edit header tu , dia ada jugak buat tutorial dekat Youtube ,
Dekat laman web dia pon ada . Pon ada ! Korg tak pening2 lalat , sebab dia buat VidTuto , bukan takat tulis je . Nanti , pening kepala korg . Hurmm , nak link tutorial dia ke ? Boleh ! RM 200!
Cheh , Hah , masam muka ! Marah ? Ooo , nak marah ngan aku ? Kau pergi belah !

Ekkekk , Jangan terasa , gurau jer tadi ! Don't be an emo . (I know your not an emo)
Okay ! Fresh back your minds ! Kalau boleh , bubbling sekali ! Brrrr ! Brrr !

Okay ! Segar bugarr ? Jom TEKAN > !!!





Kalau korg nak tahu apa pengedit photo yg digunakan , I can tell you !
Dia guna FotoFlexer <--

Okayy , harap penerangan elok je tadi . Ini ditujukan untuk org yang tak ada Photoshop. Kalau yang ada , nak buat header pon tak pe ! No problemo !

Kalau ada jarum yang patah , 
Jangan disimpan didalam peti;
Kalau ada silap dan salah , 
Jangan disimpan di dalam hati.



1 Ulasan:

Blogger aieman aqilah berkata...

good job ='=

2 Mac 2013 12:17 PG  

Catat Ulasan

Hyee , kalau sudah baca , meh sini
Ok , korg nak tulis apa2 ? Tulislah komen ~
Komen anda amat dihargai .
Sekian Time kASIH . Tenkiu !


Older Post | Newer Post
Blogger aieman aqilah berkata...

good job ='=

 

Catat Ulasan

Hyee , kalau sudah baca , meh sini
Ok , korg nak tulis apa2 ? Tulislah komen ~
Komen anda amat dihargai .
Sekian Time kASIH . Tenkiu !