Manik Polkadot


Entries About Linkies Stuff


I'm Me

Assalamualaikum =D My name is Ezze ,the owner of this CuteBlog. Never forget to follow and NEVER forget to Pray 4 Gaza k ?


Jerit Sini!

Soalan ?


Nak tanya apa2 ? Tanya kat sini ! InsyaAllah ana jawab =)
Credits!

99%re-edited by: Ezze
Header: Ezze
Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   

Lagu Blog


Doodle macam2 !

Freebies <-- Fribis . (Ejaan yg kedua itu salah , jgn ikut !)

Huhh ! Lega Ezze hari nie . PENAT ! Mana taknya . Berhempas-pulas buat Freebies dari tadi . Memang PENAT ! Bab buat tu okey , bila nak buat backgroundnya jadi transparent , problem pula !
Ezze dahlah buat doodles tu guna Sai Paint(Download) pastu , guna photoshop untuk jadikan transparent .

Anyway , thanks alot ! To Lyssa =D Dia yang kenalkan Ezze pasal Sai Paint nie . Kalau tak , sampai bila2 ezze tak dapat buat Freebies Doodles . Terima KASIH ! *matahappygilagila
Memang idaman Ezze nak buat freebies doodle .

Kegunaan DOODLE .
Korg boleh guna doodle nie , untuk edit header korg . Bukan jadikan dia sebagai header , tapi , letak ia dalam header korg . Fahamlah kan ?

OKEYY . Terimalah DOODLES pelbagai colour .

http://3.bp.blogspot.com/--T3WRcoZ6iE/Tvwotq8QluI/AAAAAAAAAmo/BbNEOI8fQrc/s320/red.png


http://4.bp.blogspot.com/-9ckrpkowVW4/Tvwouh50JrI/AAAAAAAAAmw/wjYWBR5By2Y/s1600/blue.png


http://3.bp.blogspot.com/-uYyQ-wESkx0/Tvwow9CVhmI/AAAAAAAAAm4/JFcwTegVnOg/s1600/colour.png

http://4.bp.blogspot.com/-UEQG90wQ6a0/TvwoxmYM2NI/AAAAAAAAAnA/bMwqUr1VsKo/s1600/green.png

http://1.bp.blogspot.com/-5tAiiTysyiM/TvwozmSsaDI/AAAAAAAAAnI/RLoYyZVImbw/s1600/orange.png 

http://1.bp.blogspot.com/-yvPwkP44sNE/Tvwo0Vhe0iI/AAAAAAAAAnQ/xAqN2WCLpeM/s1600/peach.png

http://2.bp.blogspot.com/-WJgLW5WIa9o/Tvwo2YhX8nI/AAAAAAAAAnY/8z5Eutdwzz0/s1600/pink.png
Yang Pink ni special ckit sbb , yg nie masa percubaan Ezze buat . Hehe =D

http://4.bp.blogspot.com/-tGkyF0V7Lgw/Tvwo3CFJ3tI/AAAAAAAAAng/NeQGwkkbeLI/s1600/purple.png


Okayy , Kalau ambil satu , cakap di komen tau ! 
MAIN REMBAT TANPA CAKAP adalah biadap !

0 Ulasan:

Catat Komen

Hyee , kalau sudah baca , meh sini
Ok , korg nak tulis apa2 ? Tulislah komen ~
Komen anda amat dihargai .
Sekian Time kASIH . Tenkiu !


Older Post | Newer Post

Catat Komen

Hyee , kalau sudah baca , meh sini
Ok , korg nak tulis apa2 ? Tulislah komen ~
Komen anda amat dihargai .
Sekian Time kASIH . Tenkiu !