Manik Polkadot


Entries About Linkies Stuff


I'm Me

Assalamualaikum =D My name is Ezze ,the owner of this CuteBlog. Never forget to follow and NEVER forget to Pray 4 Gaza k ?


Jerit Sini!

Soalan ?


Nak tanya apa2 ? Tanya kat sini ! InsyaAllah ana jawab =)
Credits!

99%re-edited by: Ezze
Header: Ezze
Template: Nurul AtiQah
Basecodes: Ainabillah Shafie
Others:   

Lagu Blog


Segmen Cuti Sekolah : Kumpul Link Untuk Blogwalking!


Oraitt ,, dengan terpampangnya banner di atas nie , maka , bermulalah rancangan tv korea ,
Berehat sebentar bersama kopi .

....
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...

Hellooo ,, awat muka frust smacam nii ? Jangan marah2 , nanti cepat tua laa !! Dah2 , senyummm !!
Barulah manis !
Okayy , kita ke tujuan sebenar. 
Begini , kak Nabila ada buat segmen niee , dah tahu kan tajuk segmennya ? So , x pyh nk ckp lah k . 
Segmen ni diadakan bertujuan untuk mencari tujuan hidup
adalah untuk blogwalking , dlm masa yg sama , boleh gak naikkan traffic blog ann ? So , kalau nak join , inilah syarat2nya .

1. Follow blog ni Nabila2. Buat entry pasal ni . (JANGAN LUPA)
  •     Title segmen ni :  Jom Kumpul Link Untuk Blogwalking!
  •    
  •  Letak banner gempak tu dan link ke blog kak Nabila
  •      Nak tag ? Terserah kepada anda . 
  •      Tarikh Tutup : 12 Mac 6 Ptg ! CEPATT !!
  •      Publish entry anda
3.Sent link Entry anda ke kotak komen entry kak Nabila sebelum 12 March 2012 6Ptg .
4. Sebarang perubahan akan diberitahu kemudian .
5. Semua link akan dihimpunkan di Entry lain ESOK setelah segmen ni tamat . 

Ok , itu jerp sekian terima kasih =D 

4 Ulasan:

Blogger charmyiex berkata...

salam kenal
singgah dari segmen yg sama...follow awak..

http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kumpul-link-untuk.html

12 Mac 2012 8:53 PTG  
Blogger puteri nur afiqah berkata...

dari segmen yg sama.. sudah follow..
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-cuti-sekolah-kumpul-link-untuk.html

^_^ happy blogging

13 Mac 2012 10:24 PTG  
Blogger Arol Mubin berkata...

Hai! Salam perkenalan daripada Arol Mubin. Sorry, lambat datang sini. Sibuk dengan kelas tambahan. Hehe! :D

14 Mac 2012 2:04 PG  
Blogger nabila azmi berkata...

hi..done follow here=)

14 Mac 2012 5:52 PG  

Catat Ulasan

Hyee , kalau sudah baca , meh sini
Ok , korg nak tulis apa2 ? Tulislah komen ~
Komen anda amat dihargai .
Sekian Time kASIH . Tenkiu !


Older Post | Newer Post
Blogger charmyiex berkata...

salam kenal
singgah dari segmen yg sama...follow awak..

http://charmphoenix.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kumpul-link-untuk.html

 
Blogger puteri nur afiqah berkata...

dari segmen yg sama.. sudah follow..
sudi2 la ke blog saya...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-cuti-sekolah-kumpul-link-untuk.html

^_^ happy blogging

 
Blogger Arol Mubin berkata...

Hai! Salam perkenalan daripada Arol Mubin. Sorry, lambat datang sini. Sibuk dengan kelas tambahan. Hehe! :D

 
Blogger nabila azmi berkata...

hi..done follow here=)

 

Catat Ulasan

Hyee , kalau sudah baca , meh sini
Ok , korg nak tulis apa2 ? Tulislah komen ~
Komen anda amat dihargai .
Sekian Time kASIH . Tenkiu !